Thursday, 4 December 2014

Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman

Assalamualaikum.. jom join segmen Cik Iman 

Pesanan Cik Iman

Asalnya nak buat giveaway tapi busy lak sebab final project tak siap lagi. Nanti lepas abis final project Cik Iman buat giveaway ae? Sabar ye korang~
 Apa-apapun Cik Iman nak merasmikan segmen pertama Cik Iman iaitu Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman! Senang je nak join. 


Apa yang korang perlu buat:

1.       Nak follow Cik Iman atau tak, Cik Iman tak kisah.
2.       Buat post baru bertajuk "Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman"
3.       Tampal banner gambar Iman Jr tu kat post korang dan backlink ke post Cik Iman nie. 
4.       Tag paling kurang 3 blogger lain. Nak tag lebih, lagi afdal ekeke
5.       Tinggalkan URL entry korang kat post NIE ye sekian terima kasih~

so, bee tag

20 comments:

  1. assalamualaikum :) dari segmen yg sama ^^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.. alamak saya minta maaf sangat2,, terlupa nak letak link blog cik iman.. mohon di ampunn T.T

      Delete
  2. terima kasih sebab join segmen Cik Iman yang pertama nie :D excited sesangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 cik iman.. kita pun excited nak join segmen cik iman ;)

      Delete
  3. Mintak letak link post segmen asal (yang Cik Iman punya) kat sini, thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minta maaf lah sangat2.. terlepas pandang

      Delete
  4. jalan2 dari segmen sama :)

    http://ummiammararif.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  5. ina bw sini ;) http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  6. Hye! Assalamualaikum... kak Intan :D Hana singgah dari segmen yg sama
    http://cicihana.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik.html

    ReplyDelete
  7. Bw kat sini..
    Salam kenal..
    http://tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen yer...dtg jalan2 sini...salam perkenalan yer :D

    jindrisska.blogspot.com
    malaysian blogger, currently living and studying in Germany :D

    btw, samelah, kite pon Electrical jugak! :D

    ReplyDelete
  9. hai assalamualaikum, singgah sini dari segmen yg sama ^^

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..saya dari segmen yg sama. Selamat berkenalan :-)

    Jemput singgah blog saya Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

    ReplyDelete
  11. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  12. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  13. Datang bw :D
    Saya nak suggest kalau awk letak followers widget lagi bagus rasanya :D btw done follow you :)

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen sama sini :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete